19 dagar..

Jag kan inte fatta att vi verkligen åker om 19 dagar!  Men så är det! Och innan det ska jag jobba fram till den 19:e, vi ska packa, flytta, fira jul och träffa massor av kompisar! Sen den 29:e december kl 19.35 lyfter vårat plan som går till zurich, där byter vi plan sen åker vi ända till santiago, vi kommer gå ner i brasilien också, men bara för att tanka eller nåt, man får inte gå av iaf.. Vi landar lokal tid 11.30, svensk tid 15.30.. det blir en låååång resa, jag kommer sitta på samma plan i 17(!) timmar! Men det kommer det vara värt, då kommer vi fram till 30 graders värme och vi kommer precis till högsommaren!

I helgen var det ju franciscos födelsedag, så vi var ute här i sthlm och firade honom i fredags och sen i lördags var vi hemma i tierp hos hans föräldrar och firade :) Det var jättetrevligt, lite sliten efter fredagen dock.. Wilgot och mikaela var även där och dom är ju så söta så jag döör :) 10 månader är dom nu typ! 
ja just det, kikos mamma sa ju en bra sak också, kikos kusin har fixat en dator som vi ska få ha när vi är där! Och det är ju jättebra, speciellt för er för då kan jag uppdatera ganska ofta ju :) Så det var mkt snäll! Tack till mauricio!! ;)

Nej nu ska jag gå, måste åka till skärholmen och fixa håret och kika på lite julklappar och så ;)

seeya

RSS 2.0