ekonomi

Idag hade vi första föreläsningen på den nya delkursen personalekonomi. Ekonomi kanske är nåt för mig, vem vet? Läraren verkade bra iaf, så vi får väl hoppas att kursen är rolig!

Nu sitter jag och inte gör så mycket alls, har tvätt-tid så ska snart gå ner och hänga upp lite.. Sen blir det soffan och hollywoodfruarna :)

I helgen vankades det 90-talsfest, som spårade lite lagom sådär.. haha, herregud!! Men kul var det, jag var grupie åt backstreet boys, mest Nick(=Lisa) :D

Imorgon blir det först gymet med Mallan, sen en sväng på stan och till sist jobb.

Nej, nu måste jag ner till tvättstugan!

Pusshejs

Sjuuuk

Åh, feber har jag!! :/ hade 38,5 igår och idag har jag 38 så känner att jag mår mycket bättre nu. Efter en alvedon känner jag mig nästan frisk.. Men skippade föreläsningen idag iaf, så jag blir frisk nångång!!

Helgen har varit lugn, jag och francisco var och åt på en mexikansk restaurang i lördags, det var gott och mysigt!

Igår började vi dagen med en promenad i solen, gick till willys och väl där kände jag att febern var på g. Ont i kroppen och allt det där.. sen när vi kom hem gjorde jag lasagne! :) mmm... men sen var det bara att ligga i soffan hela kvällen, mådde inte alls bra. Tur att jag mår bättre idag! är nog helt frisk imorgon!! Då blir det jobb, måste gå igenom allt innan Lotta åker till London, för då måste jag kunna allt jag ska göra :)

Nej, ska försöka städa lite här, om jag orkar! Behövs verkligen!! Får passa på medan alvedonen håller i sig!!

Hejs

Stockholm

Ja, nu har jag precis duschat och ska packa klart snart. Jag och mamma ska ju till sthlm idag, ska bli hur mysigt som helst.. Ska bo på hotell och blir kvar till på söndag. Hoppas på att hitta massa fina vårkläder! Tveka rinte på att jag kommer hitta hur mkt som helst.  

Hoppade föreläsningen idag för det skulle bli så stressigt till tåget annars.. Så då blev det är lugn och skön morgon med lång frukost :)

Min förkylning är mycket bättre nu så det är skönt.

Nej, nu ska jag packa det sista och göra mig iordning sen blir det tåget!

Chao locos

Förkyld

Kära örebroare (och andra också)

Ja, förkyld har jag blivit. Hoppas bara på att febern går ner och att jag blir frisk tills imorgon, eller iaf bättre så jag kan jobba! Och på fredag ska jag ju till stockholm, så då bara måste jag vara frisk.

Vad har mer hänt sen sist då?

Caths sweet 21 party - check
Vg på tentan - check
Jobbat - check
Skrivit jobbannons som publicerats - check
Blivit förkyld - check

Var väl ungefär det.

Men på fredag ska jag till Stockholm med min mami :) Vi ska bo på hotell, äta gott, shoppa och göra annat kul. Ska bli hur mysigt som helst!

Nej, nu vankas te, strepsils och plugg..

Chao hueones!


RSS 2.0