Valparaiso igen :)

Japp, imorse kom vi till valpan igen. Vi akte nattbuss, den gick kl 22.50 fran Los angeles och kom fram till valparaiso typ kl sju imorse. Sov ratt mycket pa bussen men den som satt framfor mig hostade sa mycket sa jag vaknade ganska ofta pa grund av henne, men kiko vaknade inte, han sov hela tiden typ. Jag kunde till och med ta kort pa honom nar han sov utan att han vaknade av blixten, hehe. Den bilden far jag dock inte lagga upp har for da blir han nog galen :P hihi. For han ar sa fafang min lilla baby :D

Nu har vi kommit hem till abuela alicia igen, har varit men abuela eliana (vi var med henne hela tiden i los angeles och akte buss med henne ocksa) och jag och kiko var nere i centrum en svang idag ocksa och kollade nagra saker.

Fick dock reda pa att camila (kikos kusinbarn typ) som ar 4 ar hade ramlat och ligger pa sjukhus :( sa vi ska nog halsa pa henne imorgon! Min lilla alskling! Men det verkar som det komemr ga bra for henne. <3

Vi har lite tid kvar har i chile nu, aker ju nasta torsdag, sa vi ska handla allt som ska handlas sa vi har dom sista dagarna lediga att gora saker som att traffa alla innan vi aker, ligga pa stranden, gora manikyr, ta massage och sant harligt :) For snart ar vi hemma i kalla sverige igen! Det blir bade roligt och trakigt att aka hem, kul att traffa alla hemma men trakigt att saga hejda till alla underbara manniskor har och plus att sverige ar kallt :P Men som tur ar sa ar det snart var i sverige!! ;)
Just det, kanske ska beratta lite om hur vi haft det i sodra chile.

Vi var dar i 10 dagar och vi halsade pa franciscos faster med familj. Vi hade jattemysigt och trevligt och skont dar, har solat och badat vid poolen, lagt pussel, atit massa frukt, varit pa tva olika discon och massa mer :) Och i lordags var vi pa en utflykt hela dagen till ett stiort naturreservat som var otroligt fint, med vattenfall, berg och en sjo och vi vandrade omkring dar i flera timma, vi gick typ en naturled eller vad det kallas. Det var iallafall jatterolgit och fint. Vi klattrade, hoppade pa stenar i vatten, (jag holl pa att ramla i sa min fot blev blot), drack vatten som kom fran bergen och fiskade (dock bara 3 kast for sen gick linan av :D )

Vi har alltsa haft det jattebra! :)

Nu orkar jag inte skriva mer,

Hasta luego hueones, (undra vilka som fattar) :D

sjuk

Ja igar lag jag bara i sangen hela dagen, var magsjuk natten till igar och igar hade jag feber hela dagen, jobbigt! Men idag kanner jag mig mycket battre, har ingen feber men ar fortfarande trott sen igar och har lite svart att ata fortfarande.
Vi tankte aka till stranden idag men tar det imorgon istallet, det ar nog battre att jag blir helt frisk forst!

I mandags skjutsade vi edith till flygplatsen, sa nu ar hon hemma igen :( Det var iallfall jatteroligt att ha dig har eddan! :D Saknar dig redan! <3

Vi ska aka till sodra chile pa lordag eller fredag istallet, vi fram till dess ar vi kvar har :) Vi kommer vara i en stad som heter Los Ángeles :D dock inte i californien :P Dar kommer vi vara i en vecka typ, och sen nar vi kommer hem ar det mindre an 2 veckor kvar har i chile, ska bli kul att traffa familj och vanner! men vill inte till det svenska vadret! Fast nar vi kommer hem ar det ju mars och da ar det inte sa langt kvar till sommaren i sverige :)

Just nu sitter francisco och ater med tía ana och mormor, sa da passade jag pa att blogga lite. Eddan tjatar ju sa mycket :P Ikvall blir det nog Domino spel med mormor alicia :D Nar spelmormor ar i farten far man akta sig! haha hon ar sa rolig! :)

Vi hors! kommentera garna sa att jag kan se vilka som laser :)

kram och puss

snabbis inlagg

Ja jag ska bara skriva ett snabbt inlagg. Snart ska vi aka och lamna edith pa flygplatsen, Mario ska skjutsa oss dit, skont! da slipper vi ta buss, det hade blivit krangligare och Mario erbjod sig at skjutsa! Snall! Ediths plan gar 17.25 sa vi ska ata lite snart och sen aka. Sen pa Onsdag aker jag coh kiko ner till sodra chile, till hans kusiner som bor dar.

Mamma pch pappa, om ni laser sa ska ju vi aka bort pa onsdag, ganska tidigt tror jag men nar ar ni hemma? Vi kan ju horas pa mail nar ni kommer hem eller pa sms for vi aker nog ganska tidigt pa onsdag och nar vi ar framme kan jag sms:a numret dit sa kan ni ringa dit istallet.

Skriver mer sen. hejda


mer bilder


blandade bilder!!


festa pa agget!

Ja, sen sist har vi hunnit med mycket! Ursakta den daliga uppdateringen men jag har faktiskt inte orkat och edith har inte skott sin uppgift som gastbloggare riktigt! ;) Men nu tankte jag att jag far val ta och beratta lite vad vi gjort sen sist,plus att franciscos mamma har bett om fler bilder. (haller pa att ladda in bilderna i den har datorn nu dilma! ) Det funkar faktiskt nu!!! :) Sa medan bilderna laddar kan ju jag beratta vad vi gjort sen sist tankte jag.

Vi kom ju hit till valparaiso i onsdags, vi akte buss och det gick bara bra. Dom visade film, eller typ dolda kameran pa bussen, det var kul, det hela slutade med att jag, kiko och edith satt och asgarvade, fast inte at det dom visade pa tv:n utan han som satt framfor oss skrattade hur mycket som helst!! haha, fast det var trakigt pa tv:n skrattade han ihjal sig typ och han hade jatteroligt skratt!! sa han roade oss iaf! hehe...
Sen kom Mario (kusin till kiko) och hamtade oss och vi akte hem till abuelita alicia och at massa mat och sa. Det var trevligt! Sen i torsdags gjorde vi inte sa mkt pa dagen, det var ratt mulet men lite senare skulle kiko spela fotboll med juan och hans kompisar i viña, sa jag och edith foljde med och tittade, fast det var inte sa kul sa vi tog en promenad och kopte goda bullar fran ett bageri istallet. Sen vid 21-tiden var dom klara sa vi borjade aka hem och vi snackade med sebbe och han ville att vi skulle hanga med ut. Sa juan skjutsade hem oss, kom hem typ 22-22.30 nat och da borjade vi gora oss iordning! Sen tog vi taxi harifran (jag, kiko och edith) och akte till en jattestor club som hette huevo (agget) :D nar vi kom dit var det varldens ko! alltsa hur lang som helst!! runt hela huset nastan och det huset ar verkligen stort!! Men som tur var sa var antonio dar och i borjan av kon sa vi fick sta med han och hans kompisar (efter lite snack med vakten). sa vi kom in ganska snabbt och antonio visade oss hela stallet och det var HUR STORT SOM HELST! Massa vaningar!! och darinne traffade vi sebbe!! och hans svenska kompis (edith tyckte det var skont med nagra som pratade svenska)! Det var iaf jatteroligt att traffa sebbe och vi hade superkul hela kvallen! Vi kom hem kl 6 pa morgonen. Sa vi var ratt slitna dagen efter, vi sov aslange!

Nar vi vaknade pa frdagen fragade tía ana om vi ville aka med henne pa en marknad i viña och det ville vi, det fanns massa olika saker fran olika lander, det var kul, kopte lite smasaker, bl.a jatteskona tofflor! Och sa at vi churros, mmmm.. sa nu har edith smakat det ocksa. Det var roligt iaf pa marknaden!

Sen igar sa var det fest for lilla camila som fyllde 4 ar, dar var de massa folk, en lekledare som var smatt galen, en stor nallepuhgubbe och tiger, massa tarta, ballonger och paket! Haha, men det var kul, traffade massa folk!
Mauricio och ximena fran santiago kom igar ocksa, sa efter kalaset, kom hem typ 22.30 nat da borjades det laga mat for fullt har, grillning och allt sa vi at mat mitt i natten :D det var jattegott! :)

Idag vacktes vi av mauricio som undrade om vi ville folja med till laguna verde, dom skulle kopa empanadas dar sa vi kunde folja med om vi ville for att se. Dar var det jattefint, en strand och fint blatt vatten! och berg :) ni far se bilder sen. Sa vi har kommit tillbaka darifran och atit middag for ett tag sen och nu vet vi inte riktigt vad vi ska gora ikvall.

Vi har det iallafall bara bra har, dock har det varit mulet nastan hela tiden sen vi kom tillbaka fran santiago sa vi hoppas det blir battre eftersom edith aker hem om typ en vecka! Det var ju bla himmel och sol exakt varje dag innan jag och kiko akte till santiago sa vi far hoppas det vander imorgon :)

Nu ska jag se om bilderna ar klara, sa om ni har tur sa kommer det strax upp lite bilder :)

Ha

RSS 2.0