Tentaplugg

Heej,

Nu har det gått mer än en vecka sen sist, så vad har hänt?

- fyllt år
- varit i tierp
- paula fyllde 18
- fest för Paula
- utgång i uppsala

och nu - tenta plugg!

Fick hemtentan i fredags och jag kollade på den idag första gången, illa.. Men har gjort två frågor nu så jag ska nog hinna! Tycker ekonomi är rätt kul faktiskt :) Men hemtentor är sällan roliga.. Dock bättre än sociologi!

Idag ska vi kolla på en lägenhet också, och jag måste gå o fixa pass också. Ska försöka hinna klart med del 1 på tentan idag, vore skönt.

Igår kom vi hem vid nio, så det blev inte mkt gjort den kvällen. Snart är det valborg också, då blir det Tierp igen, eller uppsala på fredag såklart, men åker till tierp redan på torsdag. Blir nog kul, uppsala är bäst på valborg! :)

Nej, nu ska jag fortsätta med tentan!


Lasagne

Blev ingen lasagne igår, var för trött. Men nu så, nu står den i ugnen!! ;) Yummie!!

Idag har både skola och jobb hunnits med. Först skola där vi hade lektion (!), vi har aldrig lektioner. Men det var bra, lärde sig endel :) Nu ikväll blir det bar amys här hemma med älsklingen, äta gott och mysa framför teven. Sköönt.. Imorgon vet jag inte riktigt vad som händer, ska försöka städa här hemma, det behövs verkligen! hehe..
Ja just det, fick reda på att jag klarade hemtentan i förre delkursen nu, så jävla sköönt då det inte var särskilt lätt att få ner 4 frågor på 2 sidor, med litteratur på typ 800 sidor. Så det var väldigt skönt att slippa göra kompletteringar på det!

Så himla fint väder ute nu, nästan så man vill gå ut.. men det blåste så kallt innan tyckte jag, men nu ser det riktigt fint ut.

Det var allt för mig idag, hejs!

Jobb och föreläsning

Idag var det först jobba som gällde och sen föreläsning. Jobbet gick superbra och det är såå mycket att göra nu, men jag tycker om när det är mycket att göra! Kul är det!

Nu sitter jag och försöker plugga, går inte så bra, så jag tror jag gör lasagne istället ;P

Imorgon är det först seminarie eller "gruppträff", sen blir det jobb en sväng och sen heelg :) Skönt!

Just nu längtar jag bara till Thailand, ska blir så kul! Så därför måste jag plugga lite extra och tänka på att jag ska ska åka och njuta därborta!

I helgen blir det nog lugnt, kanske bio eller nåt. Sen nästa helg ska vi åka hem till tierp, fira mig, jag fyller ju nu på söndag så får träffa lite släkt nästa helg. Sen på lördagen är det Paulas 18-årsfest, ska bli trevligt!! Utgång sen på kvällen! Längesen jag var ute i uppsala så det blir kul. Men det känns så sjukt att Paula blir 18! 92:or kan liksom gå på krogen nu! ojojoj, nu känner man sig gammal!! :D

Sen helgen efterdet blir det vaaaalborg och som jag längtar!! Kommer bli awesome, och den kommer såklart firas i uppsala!! Var annars? Uppsala är bäst på valborg, åh vad jag längtar! Mycket att längta till nu ;)

Det var allt för mig idag, nu - LASAGNE :) mmm

bokat!!!

Nu är det bokat och klart! Den 12 maj åker jag till thailand och hälsar på min bästa Louise!! Ska bli så otroligt roligt så jag kan knappt vänta. Louise är en vän som jag känt längst och fortfarande umgås med, hon är en sån som jag kan träffa och det är som om vi sågs igår fast det gått ett halvår, hon är en sån som jag alltid kommer vara vän med, hon gör mig alltid glad och vi har alltid så himla kul tillsammans. Allt tok vi har gjort, haha, herregud vilka minnen vi har! :) Kommer bli awesome med 8 dagar med henne i Thailand!!! :D

PUSSS

Thailand?

Ja jag funderar på att åka till Thailand och hälsa på min älskade Louise!! Skulle vara så sjukt kul och hittade flyg för 6400!! Så jag ska nog dra :D Isf åker jag 12 maj och är borta i 8 dagar.. Är sjuukt sugen, så vi får se....

hihi :D


våår

Åh vilket härligt väder!! Vill bara gå ut nu, men jag måste plugga fram tills jag ska åka till skolan vid ett, då får jag gå ut :)

Plugget går sådär! Kan inte koncentrera mig och sitta stilla inne och läsa, vill hellre gå ut i det fina vädret. Men jag måste ta tag i det nu, har varit alldeles för slarvig med läsningen den här delkursen, även fast jag tycker ekonomi är roligt.

I skolan vankas det föreläsning, och efter det ska jag och Malin ta en fika på stan, myys. Kanske kan sitta ute i solen och äta glass till och med!!

Nej, PLUGGA NU!!

yey

Min nacke är mycket bättre nu, skönt som tusan!

Nu sitter jag bara och chillar här hemma och njuter av att jag inte har så ont i nacken :) Ska snart laga thaigryta med kyckling, yummie :) Sen ska vi nog bara mysa i soffan med massa gottis och kolla på barca - real madrid :) Tur att jag gillar fotboll då!

Imorgon måste jag försöka plugga, har missat lite nu på grund av min nacke, men men, det löser sig nog ändå!

Chao

Nackspärr!

Min nacke har nästan dödat mig idag!!! Vaknade med världens nackspärr imorse, jag skulle vända på mig när jag vaknade och höll på att svimma av smärta. Så min dag var inte den bästa, har tagit ipren och alvedon om vartannat och smörjt med zon. Så nu kan jag iaf sitta och gå lite, men hoppas det håller på att bli bättre och det inte bara är tabletterna som verkar. Jag har inte tid att ha nackspärr, och det gör verkligen sjuuukt ont, trodde inte det skulle gör såå ont. Missade skolan och jobb idag, men men, inget att göra åt det..

Nu ska jag fortsätta mitt roliga liv, kolla på tv stel som en pinne!

RSS 2.0