festa pa agget!

Ja, sen sist har vi hunnit med mycket! Ursakta den daliga uppdateringen men jag har faktiskt inte orkat och edith har inte skott sin uppgift som gastbloggare riktigt! ;) Men nu tankte jag att jag far val ta och beratta lite vad vi gjort sen sist,plus att franciscos mamma har bett om fler bilder. (haller pa att ladda in bilderna i den har datorn nu dilma! ) Det funkar faktiskt nu!!! :) Sa medan bilderna laddar kan ju jag beratta vad vi gjort sen sist tankte jag.

Vi kom ju hit till valparaiso i onsdags, vi akte buss och det gick bara bra. Dom visade film, eller typ dolda kameran pa bussen, det var kul, det hela slutade med att jag, kiko och edith satt och asgarvade, fast inte at det dom visade pa tv:n utan han som satt framfor oss skrattade hur mycket som helst!! haha, fast det var trakigt pa tv:n skrattade han ihjal sig typ och han hade jatteroligt skratt!! sa han roade oss iaf! hehe...
Sen kom Mario (kusin till kiko) och hamtade oss och vi akte hem till abuelita alicia och at massa mat och sa. Det var trevligt! Sen i torsdags gjorde vi inte sa mkt pa dagen, det var ratt mulet men lite senare skulle kiko spela fotboll med juan och hans kompisar i viña, sa jag och edith foljde med och tittade, fast det var inte sa kul sa vi tog en promenad och kopte goda bullar fran ett bageri istallet. Sen vid 21-tiden var dom klara sa vi borjade aka hem och vi snackade med sebbe och han ville att vi skulle hanga med ut. Sa juan skjutsade hem oss, kom hem typ 22-22.30 nat och da borjade vi gora oss iordning! Sen tog vi taxi harifran (jag, kiko och edith) och akte till en jattestor club som hette huevo (agget) :D nar vi kom dit var det varldens ko! alltsa hur lang som helst!! runt hela huset nastan och det huset ar verkligen stort!! Men som tur var sa var antonio dar och i borjan av kon sa vi fick sta med han och hans kompisar (efter lite snack med vakten). sa vi kom in ganska snabbt och antonio visade oss hela stallet och det var HUR STORT SOM HELST! Massa vaningar!! och darinne traffade vi sebbe!! och hans svenska kompis (edith tyckte det var skont med nagra som pratade svenska)! Det var iaf jatteroligt att traffa sebbe och vi hade superkul hela kvallen! Vi kom hem kl 6 pa morgonen. Sa vi var ratt slitna dagen efter, vi sov aslange!

Nar vi vaknade pa frdagen fragade tía ana om vi ville aka med henne pa en marknad i viña och det ville vi, det fanns massa olika saker fran olika lander, det var kul, kopte lite smasaker, bl.a jatteskona tofflor! Och sa at vi churros, mmmm.. sa nu har edith smakat det ocksa. Det var roligt iaf pa marknaden!

Sen igar sa var det fest for lilla camila som fyllde 4 ar, dar var de massa folk, en lekledare som var smatt galen, en stor nallepuhgubbe och tiger, massa tarta, ballonger och paket! Haha, men det var kul, traffade massa folk!
Mauricio och ximena fran santiago kom igar ocksa, sa efter kalaset, kom hem typ 22.30 nat da borjades det laga mat for fullt har, grillning och allt sa vi at mat mitt i natten :D det var jattegott! :)

Idag vacktes vi av mauricio som undrade om vi ville folja med till laguna verde, dom skulle kopa empanadas dar sa vi kunde folja med om vi ville for att se. Dar var det jattefint, en strand och fint blatt vatten! och berg :) ni far se bilder sen. Sa vi har kommit tillbaka darifran och atit middag for ett tag sen och nu vet vi inte riktigt vad vi ska gora ikvall.

Vi har det iallafall bara bra har, dock har det varit mulet nastan hela tiden sen vi kom tillbaka fran santiago sa vi hoppas det blir battre eftersom edith aker hem om typ en vecka! Det var ju bla himmel och sol exakt varje dag innan jag och kiko akte till santiago sa vi far hoppas det vander imorgon :)

Nu ska jag se om bilderna ar klara, sa om ni har tur sa kommer det strax upp lite bilder :)

Ha

Kommentarer
Postat av: Anonym

hej johanna, nu har vi kollat bloggen, intressant och kul att lasa vad ni har for er! Idag har vi akt bat och snorklat och sett massa delfiner, jattekul! Har ar det sol varje dag. vi har atit 3 ratters middag idag for dryga hundralappen for 2. Pa onsdag kvall ska vi ata middag med ett par ifran London som vi traffat har. puss och kram fran mamma och pappa,halsa alla!

2009-02-02 @ 16:51:06
Postat av: Kerstin C

Åhh, va härligt ni verkar ha det ;) ! Skulle gärna vara med!! Här har vi äntligen sett solen den finns alltså, men det är ca 7 grader kallt. Ser också fram emot bilder. Många Kramar från oss

2009-02-03 @ 10:21:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0