Santiago!

Ja nu ar vi i santiago. Har ar allt bra och vi har hunnit med riktigt mycket redan :) I fredags kom vi hit vid 19 tiden, da akte vi till mauricio en kusin till francisco som vi ska bo hos har i santiago. Vi lamnade bara vara saker sen akte vi med mauricio och hans tjej ximena och handlade och sen akte vi hem och at. Sen satt vi och pratade nastan hela natten :P Sen i lordags akte vi till en liten by som var jattegullig, som hette pomaire. Dar fanns det lite restauranger och massa sma affarer men olika chilenska saker, sa dar at vi empanadas och gick och tittade. Haha, francisco tog en stor empanadas (det ar chilenska jattegoda piroger) och den var verkligen stor, sag ut som en calzone :D Efter det akte vi till kusten och till huset dar pablo neruda bodde (en som fatt nobelpriset i litteratur), det var jattefint!! Det var som ett museum nu och vi gick guidad tur dar. Vi hade akt ratt langt sa vi kom inte hem foran typ 23..

Igar akte vi med en mauricio, ximena och en kompis till mauricio och hans familj till ett stalle bland bergen dar det fanns pool och det var jattefint dar! Dar grillade vi och badade i den iskalla poolen :P Det var roligt och vi var dar hela dagen och nar vi kom hem at vi bara lite sen sov vi :)

Idag har jag och francisco varit i stan och tittat, mauricio och ximena jobbar. Vi var och tittade lite och imorgon ska vi aka till ett stort kopcenter :) sa da bli det shopping som galler!!

Nu orkar jag inte skriva mer, bara att det ar jaaaatttevarmt har!! idag ver det over 35 grader som man svettades mkt i stan, vi maste nog aka och bada i nan pool nan dag ocksa :P Och nar edith kommer ska vi nog till fantasilandia, ett stort tivoli har :)

aja, vi hors! :)

pusshej!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0